top of page

Öka din tillväxt med
Facebook Annonsering

Med lönsam annonsering skapar vi förutsättningen för mer försäljning och ökad tillväxt.

Vi garanterar en tillväxt i din verksamhet. Inga kunder. ingen betalning.

Säg hejdå till ångest
och för lite kunder.

De flesta företag tävlar om dyra klick på Google, men vi kan hjälpa dig att utnyttja de plattformar där det inte finns någon riktig konkurrens ännu. Till skillnad från Google där du måste vänta på att någon ska söka efter dina tjänster är det du som dyker upp på "flödet" och initierar kontakten på sociala medier.

 

Denna dynamik gör det svårare att annonsera lönsamt, men om du gör rätt finns det mycket större potential för skalning. Som tur är vet vi vad som krävs, och kan hjälpa dig att få hundratals nya kunder varje månad.

Social-Media.jpg

Så här kommer du igång

Om du vill testa oss kan vi köra en testkampanj åt dig. Då får du snabbt reda på hur det är att arbeta hos oss, och du kommer att kunna se vad vi kan leverera för resultat.

 

Vi har för övrigt inga bindande avtal eftersom vi vill att kunderna ska samarbeta med oss ​​för att vi är det bästa valet, inte för att det på ett papper står att de är bundna till det.

Vår no-brainer garanti

Om du av någon anledning inte är nöjd med vår tjänst efter provperioden kommer du inte att betala oss något.

Inte bara det; Vi kommer också att återbetala pengarna du har investerat i annonser och bilder. Det finns alltså ingen risk för dig att testa oss.

Det absolut värsta som kan hända är att du har fått professionella bilder och videor på din verksamhet helt kostnadsfritt. Vilket hittills aldrig har hänt.

Vill du ta din verksamhet till nya höjder?

Ta Quizen och se om din verksamhet är kvalificerad.

Vi hjälper våra kunder att dominera sin marknad och kan därför endast ta emot ett begränsat antal kunder. Av den anledningen måste vi vara selektiva med vem vi arbetar med. Ta quizen nu och se om vi potentiellt kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet.

Fyll i ditt namn och starta!
Quiz
graph.png
digital-marketing.png
growth.png

Hur fungerar det?

1. Vi sätter upp kampanjen

Vår fotograf kommer och tar bilder, och gör en kort video av din verksamhet. Under tiden pratar vi om vilka tjänster/ produkter du vill locka kunder till, och utvecklar hela kampanjen för ditt företag.

2. Kampanjen körs

Vi driver kampanjerna, analyserar resultatet och håller dig uppdaterad om utvecklingen av kampanjerna, så att du alltid har full kontroll över marknadsföringen av din verksamhet.

3. Kunder flödar in

Kunder kommer in till din dedikerade hemsida där de har möjlighet att antingen köpa varan du önskar eller tjänsten du vill tillhandahålla.

Vem passar detta för?

  • Event företag

  • E-handels företag

  • Lokala företag

Vi tar emot kunder med
följande tjänster/ produkter:

  • Biljettförsäljning

  • Fysiska produkter

  • Digitala tjänster

  • Digitala produkter

  • Fysiska tjänster

bottom of page